Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 54 vendég böngészi
Kirándulások, Zarándoklatok Nyomtatás

FATIMa

2. zarándoklat a Szűzanya jelenéseinek 100. évfordulójára

2017. augusztus 16 – 23 – ig

Program tervezet

1.nap: Aug. 16. szerda: Találkozás 14.00 órakor a Ferihegy 2B repülőtéren „Óbuda Travel” feliratú táblánál. Elutazás Lisszabonba. Megérkezés után autóbusszal utazás Fatimába, ahol zarándokházban szállás és vacsora.

2.nap: Aug. 17. csütörtök: Reggeli után indulás autóbusszal Tomárba, a templomos lovagok kolostorába. Délután ellátogatunk a látnokok szülőházához Aljustrelbe. Délután szabad program. Este vacsora után részt veszünk a jelenési kápolnánál a rózsafűzéren és a gyertyás körmeneten.

3.nap: Aug. 18. péntek: Reggeli után indulás autóbusszal Batalhaba, ahol a Győzelmes Szűz Mária kolostor és templom megtekintése után tovább utazás Alcobaca kolostorába, majd Nazaréba az óceán parti kis városba, ahol fürdési lehetőség. Vacsora után rózsafűzér és a gyertyás körmenet.

4.nap: Aug. 19. szombat: Reggeli után ismerkedés a jelenési kápolnával, majd részt veszünk a jelenés évfordulójának ünnepi szentmiséjén, délután megtekintjük a Rózsafüzér Királynője Bazilikát és a látnokok sírját, akik közül kettőt már a szentek sorában tisztelünk, majd pedig az új Szentháromság bazilikát. Este vacsora, rózsafűzér és a gyertyás körmenet.

5.nap: Aug. 20. vasárnap: Reggeli után Magyar keresztútjárás és a Magyar Szent István kápolnában ünnepi mise. Délután szabad program. Este vacsora, rózsafűzér és gyertyás körmenet.

6.nap: Aug. 21. hétfő: Reggeli után indulás Lisszabonba. Közben megtekintjük a festői Obidos városát, majd Sintrában a királyi kastélyt és kiutazunk Európa legnyugatibb pontjára Capo de Rocába, az óceán partjára. Estére érkezünk Lisszabonba, ahol szállás és vacsora.

7.nap: Aug. 22. kedd: Reggeli után lisszaboni városnézés: Páduai Szent Antal szülőháza, a Sé Katedrális, séta az Alfama városrészben. Délután autóbusszal kirándulás az óceán parti Cascaisba, ahol a történelmi belváros megtekintése, és Estorilba, ahol fürdési lehetőség. Este szállás és vacsora Lisszabonban.

8.nap: Aug. 23. szerda: Reggeli után szabadidő, majd délután megtekintjük a Felfedezők emlékművét és a Szent Jeromos kolostor templomát, valamint a Belém tornyot, ahonnan utazunk a repülőtérre. Budapestre 00.25-re érkezünk a 2B-ra.

­­­­­­­­­­­­­­­­_____________________________________________________________________

Utazás: Budapest – Lisszabon – Budapest útvonalon repülővel; helyben autóbusszal.

Szállás: Fatimában zarándokházban, 2, 3, 4 ágyas, zuhanyozós szobákban, Lisszabonban 2 ágyas szállodai szobákban.

Ellátás: Félpanzió (reggeli és vacsora)

Egyéb szolgáltatások: helyben idegenvezető, belépők, utas biztosítás

Lelki vezetők: Horváth Zoltán és Csepregi Róbert atyák

Részvételi díj: 139.000.- Ft. (előleg:139.000- Ft.), és 645 Euro. (előleg: 260 Euro) Jelentkezni lehet az Avilai Nagy Szent Teréz Plébánia Hivatalban (1065 Bp. Pethő S.u.2. Tel.: 342-0534), az előlegek befizetésével.

Minden hely betelt!