Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 10 vendég böngészi
Kirándulások, Zarándoklatok Nyomtatás

FATIMa

zarándoklat a Szűzanya jelenéseinek 100. évfordulójára

1. csaoport: 2017. június 12 - 18 - ig

2. csoport: 2017. augusztus 16 – 23 – ig

Program tervezet

1.nap: Találkozás 13.30-kor a Ferihegy 2A repülőtéren. Elutazás Lisszabonba. Megérkezés után autóbusszal utazás Fatimába, ahol zarándokházban szállás és vacsora.

2.nap: Reggeli után ismerkedés a jelenési kápolnával, majd részt veszünk a jelenés évfordulójának ünnepi szentmiséjén, este pedig a rózsafűzéren és a gyertyás körmeneten. Szállás és vacsora.

3.nap: Reggeli után indulás autóbusszal Batalhaba, ahol a Győzelmes Szűz Mária kolostor és templom megtekintése után tovább utazás Alcobaca kolostorába, majd Nazaréba az óceán parti kis városba, ahol fürdési lehetőség.. Szállás és vacsora.

4.nap: Reggeli után megtekintjük a Rózsafüzér Királynője Bazilikát és a látnokok sírját, akik közül kettőt már a boldogok sorában tisztelünk, majd pedig az új Szentháromság bazilika megtekintése. Délután a Magyar keresztútjárás és a Magyar kápolna. Szállás, vacsora.

5.nap: Reggeli után indulás autóbusszal Tomárba, a templomos lovagok kolostorába. Délután ellátogatunk a látnokok szülőházához. Este részt veszünk a rózsafűzéren és a körmeneten Szállás és vacsora.

6.nap: Reggeli után indulás Lisszabonba. Közben megtekintjük a festői Obidos városát, majd a Sintrában a kastélyt és kiutazunk Európa legnyugatibb pontjára Capo de Rocába, az óceán partjára és estére érkezünk Lisszabonba, ahol szállás és vacsora.

7.nap: Reggeli után lisszaboni városnézés: Páduai Szent Antal szülőháza, a Sé Katedrális, séta az Alfama városrészben. Délután autóbusszal kirándulás az óceán parti Cascaisba, ahol a történelmi belváros megtentése, fürdési lehetőség. Este vacsora, szállás, Lisszabonban.

8.nap:, Reggeli után szabadidő, majd délután megtekintjük a Belém tornyot, Felfedezők emlékművét és a Szent Jeromos kolostort, ahonnan utazunk a repülőtérre. Budapestre 23.55-re érkezünk a 2A-ra.

­­­­­­­­­­­­­­­­_____________________________________________________________________

Utazás: Budapest – Lisszabon – Budapest útvonalon repülővel; helyben autóbusszal.

Szállás: Fatimában zarándokházban, 2, 3, 4 ágyas, zuhanyozós szobákban, Lisszabonban 2 ágyas szállodai szobákban.

Ellátás: Félpanzió (reggeli és vacsora)

Egyéb szolgáltatások: helyben idegenvezetők, belépők, biztosítás

Lelki vezetők: Horváth Zoltán atya

Részvételi díj: 139.000.- Ft. (előleg:139.000- Ft.), és 645 Euro. (előleg: 260 Euro) Jelentkezni lehet az Avilai Nagy Szent Teréz Plébánia Hivatalban (1065 Bp. Pethő S.u.2. Tel.: 342-0534), az előlegek befizetésével.

Minden hely betelt, már csak tartalék listára lehet jelentkezni!