Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 31 vendég böngészi
Ifjúsági közösség Nyomtatás

TERIFIK

A csoport vezetője: Bence atya

Sok plébániához hasonlóan nálunk is van Ifjúsági közösség, melyet mi a 18 év feletti fiatalokra értünk.

Legtöbben még a főiskolások vagy egyetemisták, és próbálják kialakítani saját keresztény-tudatos életüket.
Erre is szolgál ez a közösség, melynek hittanain igyekszünk olyan kérdéseket, kérdés köröket körül járni, melyekben felfedezhetjük, hogy az emberség, emberiesség, jóság és kereszténység teljesen áthathatja egymást. Nincs olyan téma, melyet „csak emberi” szemmel lehet nézni. Igyekszünk megtalálni a „keresztény utat” hétköznapi fogalmainkban, helyzetekben, szituációkban. Ráébredhetünk arra, hogy mindabban, ami körülvesz minket, ha keressük, felfedezhetjük Gondviselő Mennyei Atyánk ránk szabott akaratát.
Témáink a legkülönfélébbek lesznek: Neveden szólítottalak; Bizalom; Modern kereszténység (cölebsz; együttélés (házasság előtt-alatt-után-mellett ! )); Mit kezdjek, ha nem hívő a barátom/-nőm?; Közösségek fajtái; Az Egyház zenéi (gregorián, és karizmatikus); Ördögűzés; Az Egyház közössége; Mondj nemet; Igent mondtál nekem; Isten Igéje …
Hittanos-közösségi foglalkozásaink négy-alkalmas forgórendszerben az alábbiak szerint alakulnak: 1-2. alkalom: a csoportvezető által vezetett témák ; 3. alkalom: a résztvevők által felvetett kérdéseket beszéljük meg ; 4. alkalom: közösségi játék (vagy vacsora, vagy billiárd, vagy séta).  

Ifi közösségünk tagjai adják a Taizé imacsoport magját is.
Hacsak tehetjük, megyünk a havonkénti plébániai kirándulásra is! 

Szeretettel várunk minden korosztálybeli érdeklődőt!