Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 50 vendég böngészi
2017. augusztus 27. Nyomtatás

H I R D E T É S

Évközi 22. vasárnap

2017. szeptember 3.

„Veni Sancte” Hittanos Tanévnyitó szentmise, a mai vasárnap, 09.00 órakor volt, amikor kértük a Szentlelket az iskolai és plébániai hittanos gyerekekre, szüleikre, tanáraikra, hitoktatóikra, valamint az ifjúságra és a felnőtt testvéreinkre. Ezen a héten alakulnak ki a végleges iskolai órarendek, majd azután tudjuk a plébániai hittancsoportok rendjét is kialakítani. Remélhetőleg jövő vasárnap már az órarendet is tudjuk hirdetni a testvéreknek.

Szeptembertől lép életbe az un. „téli” miserend, mely szerint vasárnaponként a 08.00 órai mise elmarad és helyette 09.00 órakor lesz szentmise, mely egyúttal a diákok és családok miséje. Ezért a templomot is 08.30-kor nyitjuk. A többi szentmise időpontja változatlan marad, melyre várjuk a kedves testvéreket. Megértésüket kérjük és köszönjük! Akik mégis vasárnaponként reggel csak korábban tudnak szentmisére menni, azoknak ajánljuk a Ferenciek terén a templomot, ahol 06.00; 07.00; 08.00-kor; a Szent Család templomot, ahol 07.30-kor, illetve a Szent István Bazilikát, ahol 08.30-kor vannak vasárnaponként kora reggeli szentmisék.

Kisboldogasszony, Szűz Mária születésének ünnepe, ezen a héten, szeptember 8-án, pénteken lesz.

Évadkezdő plébániai kirándulás lesz Visegrádra, szeptember 16-án, szombaton. Utazás szárnyashajóval, szentmise és különféle programok a fellegvárban, valamint közös ebéd. Részvételi díj: 3.000.- Ft/fő, gyerekeknek félár, azaz 1.500.- Ft. Hívjuk a családokat, fiatalokat, gyerekeket és minden kedves testvérünket! Jelentkezni lehet a sekrestyében, de már csak a tartalék listára, hiszen több mint 140-an vagyunk már erre a kirándulásra. (valószínű, hogy ha egy héttel később, szeptember 23-ra kapunk egy nagyobb hajót, akkor eltoljuk egy héttel a kirándulás időpontját!)