Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 54 vendég böngészi
2017. augusztus 13. Nyomtatás

HIRDETÉSEK

Évközi 19. vasárnap

Nagyboldogasszony, Szűz Mária mennybevételének főünnepe, augusztus 15-én, kedden lesz, ami parancsolt ünnep, bár hétköznapra esik, de szentmisén való részvétellel ünnepeljük. Templomunkban ezért három mise lesz, reggel 08.00; délelőtt 10.00 és este 18.30 órakor. Az esti lesz az ünnepi nagymise. Hirdetjük a kedves híveknek, hogy e napon a Plébánia Hivatala zárva lesz, és a templom is az ünnepi rend szerint, azaz délután 16.30-tól lesz nyitva.

Virrasztás Magyarországért, immár hagyományosan, Nagyboldogasszony ünnepe előtti este, augusztus 14-én, 20.00 órától, 15-én, reggel 05.00 óráig lesz a Szent István Bazilikában. A szentmise 21.00 órakor kezdődik. Mindenkit szeretettel várnak.

Szabó Géza kanonok atyáért, aki nyugdíjasként hat évig szolgát a Teréz-templomban, halálának 2. évfordulóján, augusztus 14-én, 18.30 órakor, Nagyboldogasszony ünnepének előesti miséjében imádkozunk. Mindenkit, akik szerették és tisztelték, szeretettel várjuk.

Fatimai Plébániai Zarándoklatunk a FATIMA TV-n keresztül élő adásban, a http://www.worldfatima.com címen, a CHAPEL APPARITIONS LIVE fülre kattintva, vagy pedig itt a templom kivetítőn keresztül, közösségben és a végén áldoztatás is lesz.

Szent István király, Magyarország fővédőszentjének ünnepére, augusztus 20-ára, jövő vasárnap, délután 17.00 órára, Erdő Péter bíboros úr szeretettel vár minden kedves testvérünket a Szent István Bazilika előtti térre, a szentmisére, melyen Veres András győri püspök, a MKPK elnöke mondja a szentbeszédet és utána a Szent Jobb Körmenetre. Előtte Böjte Csaba testvér és Fábry Kornél atya tanúságtétele lesz. Ezért templomunkban este nem lesz szentmise, hanem csak délelőtt lesz három: reggel 08.00; délelőtt 10.00 és déli 12.00 órakor. Akik közösségileg jönnek a Bazilikához, azoknak a találkozó, itt a templom előtt 14.45-kor lesz.

„Átadottak” címmel megjelent egy új könyv az Érdi Ciszterci Nővérekről, mely életükről, a Regina Mundi Apátságról szól, Emília nővér visszaemlékezései alapján. Kapható a sekrestyében és a kegytárgyboltunkban.