Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 46 vendég böngészi
2017. május 21. Nyomtatás

HIRDETÉSEK

Húsvét 6. vasárnapján

Elsőáldozás, Urunk Mennybemenetel vasárnapján, május 28-án, a délelőtt 09.00 órai diákmisén lesz. Előtte szombaton, május 27-én, délelőtt 10.00 órakor kezdőik az elsőáldozók számára az elsőgyónás és a próba. Így jövő vasárnap, a 10.00 órai mise, 10.15-kor kezdődik.

Terézvárosi Vallásközi Konferencia, „Szent Helyek” címmel, május 23-án, kedden, 15.00 órától lesz a plébánia alagsori hittantermében. A zsidó, keresztény és iszlám előadók, az egyistenhívő vallások szent zarándokhelyeiről tartanak előadást, melynek részleteit a szórólapokon is megtalálhatjuk. A konferencia védnöke: Varga Lajos váci segédpüspök.

Szent Teréz Nyugdíjas Klub májusi évadzáró zarándoklata Hédervárra és Győrbe, május 25-én, csütörtökön lesz. A kirándulásra minden hely betelt. Indulás reggel 07.30-kor autóbusszal a templom elől, hazaérkezés kb. 18.00 órakor.

Bartók Konzervatórium diákjainak tanévzáró hangversenye, május 25-én, csütörtökön van templomunkban. A 18.30 órai szentmisén, a Bartók Konzi Vegyeskara énekel, Dr.Papp Edit vezényletével. Majd Elekes Zsuzsanna orgonaművész, végül pedig a Konzi Koncertfúvószenekara ad hangversenyt, Kiss Zoltán vezényletével. Mindenkit szeretettel várnak!

„Placid atya, aki megjárta a Gulágot” című filmre, melyet május 29-én, hétfőn, 18.00 órakor közösen nézünk meg az Uránia Moziban, még néhány hely van. A megváltott jegyek a sekrestyében átvehetők.

Pünkösdkor, június 4-én, a délelőtt 10.00 órai nagymisén a Capella Theresiana, Scarlatti:Missa Breve la Stella című miséjét énekli.

Pünkösdhétfőn, június 5-én, a Krizmák Ünnepe lesz a Máriaremeti kegytemplom parkjában. Délben 12.00 órakor plébániánk zarándok miséje kezdődik a kegytemplomban.