Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 67 vendég böngészi
2017. április 30. Nyomtatás

HIRDETÉSEK

Húsvét 3. vasárnapja

Elsőáldozók gyakorlati hittan oktatása megkezdődött. Várjuk azokat a hittanos gyerekeket, akik jelentkeztek elsőáldozásra, második éve járnak már hittanra és az idén, május 28-án, Urunk mennybemenetel ünnepén szeretnének elsőáldozók lenni. A gyakorlati előkészítő szerdánként, 16.30 órakor van a templomban.

Májusban, Lorettoi litániát imádkozunk a templomban minden hétköznap az esti mise után, 19.00 órakor, vasárnap, az esti mise előtt, 18.00 órakor. Az első ünnepélyes májusi litánia, május 1-én, hétfőn, 19.00 órakor lesz.

Mindszenty József bíboros, hercegprímás halálának évfordulóján, Országos Engesztelő Zarándoklat lesz Magyarországért, május 6-án, szombaton, Esztergomban. A jubileumi évben, Mindszenty születésének 125. évfordulóján, az ünnepi szentmise, 10.30 órakor kezdődik az esztergomi bazilikában, melyet Erdő Péter bíboros, prímás, érsek mutat be. Az ünnepi beszédet Joachim Meisner bíboros, ny.kölni érsek mondja.

Jézus, a jó Pásztor vasárnapján, húsvét 4. vasárnapján, a papi hivatásokért könyörgünk. Vendégünk lesz az esztergomi szemináriumból, Horváth Ákos II. éves papnövendék, aki a szentmiséken tanúságot tesz papi hivatásáról. Ez a vasárnap, május első vasárnapja, Anyák napja is lesz.

A Fatimai Szűzanya első jelenésének centenáriumán, május 13-án, 16.00 órakor Dr.Magyary István vetített képes előadása lesz a Wesselényi utcai Erőművházban, 18.30 órakor ünnepi szentmise a Teréz templomban, melyen a Rotunda Énekegyüttes énekel, utána 19.30 órakor pedig májusi litánia, melyen Illényi Katica fog közreműködni. Az altemplomban pedig fotókiállítás nyílik a 100 évvel ezelőtt történt eseményekről.