Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 71 vendég böngészi
2017. április 23. Nyomtatás

HIRDETÉSEK

Húsvét 2. (fehér) vasárnap

Isteni Irgalmasság vasárnapja

Plébániai tavaszi zarándoklatunk Krakkóba, az Irgalmasság vasárnapjára, ezen a hétvégén van. A zarándokok imádkoznak plébániánkért az Isteni Irgalmasság Bazilikájában, mi is imádkozzunk értük.

Isteni Irgalmasság Rózsafüzérét imádkozzuk, a mai vasárnapon 18.00 órakor a templomban.

Finn Egyházzenei Kórus, az Oulu Church Music Student Choir énekel templomunkban holnap, Szent Adalbert, főegyházmegyénk védőszentje ünnepén, április 24-én, hétfőn, 18.30 órakor az esti misén és után koncertet adnak.

Elsőáldozók gyakorlati hittan oktatása kezdődik, április 26-án, szerdán, 16.30 órakor a templomban. Várjuk azokat a hittanos gyerekeket, akik jelentkeztek elsőáldozásra, második éve járnak már hittanra és az idén, május 28-án, Urunk mennybemenetel ünnepén szeretnének elsőáldozók lenni.

Norvég Toneheimi Zeneiskola Kórusa lesz ismét a vendégünk, április 27-én, csütörtökön, akik az esti mise után, 19.00 órakor adnak koncertet templomunkban.

Előre jelezzük, hogy a Fatimai Szűzanya első jelenésének centenáriumára, május 13-ára, ünnepi programmal készülünk: 16.00 órakor Dr.Magyary István vetített képes előadása a Wesselényi utcai Erőművházban, 18.30 órakor ünnepi szentmise a Teréz templomban, melyen a Rotunda Énekegyüttes énekel, utána 19.30 órakor pedig májusi litánia, melyen Illényi Katica fog közreműködni. Az altemplomban pedig fotókiállítás lesz a 100 évvel ezelőtt történt eseményekről.