Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 81 vendég böngészi
2017. március 19. Nyomtatás

HIRDETÉSEK

Nagyböjt 3. vasárnapja

Szent József, a Boldogságos Szűz Mária jegyese főünnepe, március 20-ra, hétfőre lett áthelyezve a mai vasárnapról. Templomunkban a szentmiséket, a Szent József oltárnál mutatjuk be.

Szent Teréz Nyugdíjas Klub következő összejövetele, március 23-án, csütörtökön, 16.30 órakor kezdődik az alagsori hittanteremben. Támája: Szent ünnepünk, Húsvét az irodalomban és a népi hagyományban” címmel. Előadó: Jobbágy Zoltán klubtag.

Bartók Béla Zenekonzervatórium kórusa, nagyböjti kórusműveket énekel március 23-án, csütörtökön, a 18.30 órai szentmisén.

Keresztutat járunk minden nagyböjti pénteken, így most március 24-én is a templomban. Mivel ezen a héten, a Zeneakadémia növendékei orgona improvizációkat adnak elő a  különböző stációkra, ezért kivételesen előbb, 17.30 órakor kezdődik a keresztút.

Nagyböjti plébániai lelkigyakorlatunk Érden, a Ciszterci Nővérek Apátságában, március 24-25-26-án lesz. Akik szeretnének közösségileg, autókkal jönni Érdre, azok számára, pénteken, 17.00 órakor lesz az indulás, innen a templom elől. A lelkigyakorlat 19.00 órakor kezdődik. Akik erre a három napos lelkigyakorlatra nem tudnak eljönni és minden kedves testvérünket, szeretettel várjuk a templomi lelki napunkra, április 7-én, péntekre. A keresztutat és a szentmisén az elmélkedést Dr.Török Csaba atya, teológiai tanár vezeti. A mise után zenés bűnbánati áhítat, közben pedig gyóntatás lesz.

Urunk születésének hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepén, március 25-én, szombaton reggel 08.00 és délelőtt 10.00 órakor is lesz szentmise. Este 18.30 órakor már vasárnap előesti mise van.

Nagyböjti tartós élelmiszert gyűjtünk a templomban március 19-től 26-ig, rászoruló testvéreinknek, melyet a bal oldali oldalbejáratnál kérünk elhelyezni és minden adakozónak előre is köszönünk. Egyúttal kérjük, hogy az ott elhelyezett ládába dobják be azoknak a családoknak, munkanélkülieknek, egyedülálló szegényeknek a nevét és pontos címét, akikről úgy tudják, hogy rászorulnak arra, hogy ezekből a tartós élelmiszerekből egy ajándék csomagot eljuttassunk húsvétra.