Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 85 vendég böngészi
2017. március 12. Nyomtatás

HIRDETÉSEK

Nagyböjt 2. vasárnapja

Szentatyánk, Ferenc pápa megválasztásának 4. évfordulója, holnap, március 13-án lesz. Imádkozzunk érte, hiszen ezt annyiszor kéri tőlünk, hogy jelmondata alapján, „megkönyörült és kiválasztotta” tudja teljesíteni szolgálatát úgy, ahogyan Jézus mondja Szent Lukács evangéliumában: „a szegényeknek hirdetik az evangéliumot!”

Keresztutat járunk minden nagyböjti pénteken, így most március 17-én is a templomban, 17.45 órai kezdettel. Ezen a héten az állomások elmélkedéseit a szerdai felnőtt hittan csoport tagjai vezetik.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia mai körlevele alapján, jövő vasárnaptól, március 19-től 26-ig nagyböjti tartós élelmiszert gyűjtünk a templomban, rászoruló testvéreinknek, melyet a bal oldali oldalbejáratnál kérünk elhelyezni és minden adakozónak előre is köszönünk. Egyúttal kérjük, hogy az ott elhelyezett ládába dobják be azoknak a családoknak, munkanélkülieknek, egyedülálló szegényeknek a nevét és pontos címét, akikről úgy tudják, hogy rászorulnak arra, hogy ezekből a tartós élelmiszerekből egy ajándék csomagot eljuttassunk húsvétra.

Nagyböjti gyóntatási rendet a hirdetőtáblán, a honlapon elhelyeztük, ugyanakkor az aktuális heti rend, minden vasárnap megjelenik a hírlevélben is. Előre jelezzük, hogy április 7-én, a lelki nap alkalmával, az esti mise után, külön bűnbánati áhítat és gyónási lehetőség lesz templomunkban.