Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 79 vendég böngészi
2017. január 29. Nyomtatás

HIRDETÉSEK

Évközi 4. vasárnap

Plébánia év elejei három napos lelkigyakorlata, Érden, a Ciszter Nővérek Apátságában, ezen a hétvégén van. Imádkozzunk a lelkigyakorlatozó testvéreinkért.

Urunk Bemutatása a templomban, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe, február 2-án, csütörtökön lesz. Reggel 08.00 és este 18.30 órakor vannak a szentmisék. A gyertyaszentelés, a körmenet és az ünnepi mise este ½ 7-kor lesz, melyen Kercza Asztrik ferences atya tesz tanúságot szerzetesi hivatásáról, hiszen ez az ünnep, egyúttal a szerzetes világnapja. Énekével özreműködik a Schola Academica.

Szent Balázs püspök és vértanú napja, február 2. péntek. A reggeli és esti szentmisék alkalmával, valamint a következő vasárnap, február 5-én, a szentmisék végén a Balázs-áldásban részesítjük minden kedves testvérünket, akik ezt kérik. Ez a péntek, egyúttal a hónap elsőpéntekje is, tehát a reggeli és esti misék előtt és alatt is lesz gyóntatás.

Lourdes-i kilencedet imádkozunk betegeinkért, február 3-11-ig minden este. Hétköznap az esti mise után 19.00 órakor, vasárnap az esti mise előtt 18.00 órakor. Várjuk betegeinket, időseinket és mindazokat, akik betegek vannak a családjukban, környezetükben.

Betegek Kenete Szentségét, közösségben szolgáltatjuk ki, a Lourdes-i Szűzanya ünnepéhez, a betegek világnapjához kapcsolódóan, február 12-én, vasárnap, 10.00 órakor. Jelentkezni lehet a sekrestyében vagy a plébánia hivatalban mindazoknak, akik valamilyen betegséggel küzdenek, vagy elmúltak 60 évesek. A lelki nap, amely felkészülés és gyónási alkalom lesz a szentséget felvenni szándékozók számára, február 11-én, szombaton, 10.00 órától lesz. Vezeti Csepregi Róbert káplán atya.

Krakkói két napos Zarándoklatunkat az Irgalmasság Szentélyébe, az idén, a tavalyi nagy érdeklődésre tekintettel megismételjük. A zarándoklat a tervezetthez képest, egy héttel előbb, az Isteni Irgalmasság ünnepén, 2017. április 21-23-ig lesz. Kérjük az előzőleg jelentkezettek, erősítsék meg jelentkezési szándékukat és a plébánia hivatalban fizessék be a részvételi díj forint összegét (9.000.- Ft.). A szokásos családi kedvezmény most is érvényes.