Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
kép1
kép2
kép3
This is a FREE module only from Joomlashack!
Image 5 Title

Oldalainkat 75 vendég böngészi
2017. január 22. Nyomtatás

HIRDETÉSEK

Évközi 3. vasárnap

Keresztények egységéért, Ökumenikus imahét nyolcadik napján, január 22-én, vasárnap, 17.00 órakor, Keresztény – Zsidó imaóra lesz itt a Teréz templomban, melyen beszédet mond Erdő Péter bíboros és Darvas István főrabbi, valamint szolgálnak a református, evangélikus, ortodox, baptista, metodista, pünkösdi, adventista egyházak képviselői és az ökumenikus tanács, valamint a keresztény-zsidó társaság főtitkárai.

Felnőtt, alapvető hittan indul olyan felnőttek számára, akik szeretnének megkeresztelkedni, vagy gyermekkorukban megkeresztelték őket, de már nem voltak elsőáldozók. Jelentkezni az első órán, január 24-én, kedden, 19.00 órakor a sekrestye fölötti hittanteremben lehet.

Szent Teréz Nyugdíjas Klub januári összejövetele, 26-án, csütörtökön, 16.30 órakor lesz a plébánia alagsori hittantermében, ahol vetített képes beszámolót hallhatunk a tavalyi Észak-Lengyelországi zarándoklatunkról. Szeretettel várjuk a zarándokokat és az érdeklődőket is.

Plébánia év elejei három napos lelkigyakorlata, Érden, a Ciszter Nővérek Apátságában, ezen a hétvégén, január 27-29-ig van. A lelkigyakorlat, 27-én este, 19.00 órakor kezdődik. Akik szeretnének közösségileg, autókkal velünk utazni Érdre, azok számára, pénteken, 17.00 órakor lesz az indulás innen a templom elöl.

Krakkói két napos Zarándoklatunkat az Irgalmasság Szentélyébe, az idén, a tavalyi nagy érdeklődésre tekintettel megismételjük. A zarándoklat a tervezetthez képest, egy héttel előbb, az Isteni Irgalmasság ünnepén, 2017. április 21-23-ig lesz. Kérjük az előzőleg jelentkezettek, erősítsék meg jelentkezési szándékukat és a plébánia hivatalban fizessék be a részvételi díj forint összegét (9.000.- Ft.). A szokásos családi kedvezmény most is érvényes.